Sök hotell

Sök Loader Spiner Animation

Vanliga frågor

Vanliga frågor för dig som Coop-medlem

  1. Hur ser era avbokningsregler ut?” Alla kunder har rätt att avboka sin hotellvistelse upp till 48 timmar innan incheckning utan extra kostnad och då går man endast till miste av bokningsavgiften på 13% man betalade när man gjorde bokningen.
  2. Kan man omboka sin bokning?” Alla kunder har rätt att omboka sin vistelse två gånger till ett nytt datum alternativt ett nytt hotell (inom samma land) upp till 48 timmar innan incheckning utan att gå miste av sin bokningsavgift. En eventuell ombokning kan endast ske inom samma land som originalbokningen eller i den valuta som ditt hotell bokades i.
  3. ”Kan man bo tre vuxna på ett familjerum?” De flesta hotellen tillåter att man bor tre vuxna på deras familjerum men eftersom att reglerna kan variera från hotell till hotell rekommenderar vi att man kontaktar hotellet direkt och frågar om det är okej innan man genomför bokningen.
  4. ”Hur går man tillväga för att boka ett husdjursvänligt rum eller ett handikappanpassat rum?” För att boka ett husdjursvänligt rum eller ett handikappanpassat rum måste du börja med att ringa till hotellet och fråga om de har tillgängliga rum som möter dina krav. Om hotellet har lediga rum kan du ringa in till oss på 0771 200 610 så gör vi bokningen åt dig.
  5. ”Kan man boka parkering på hotellen via er?” Vi har tyvärr inte översikt över vilka hotell som erbjuder parkering och inte. Alla frågor angående parkering måste tas direkt via hotellet.
  6. Erbjuder ni hotell utanför Skandinavien” I nuläget erbjuder vi endast hotell i Sverige, Norge och Danmark.
  7. ”Hur många nätter måste man boka för att ta del av eran rabatt?” Vi har avtal för 2-5 nätter på de flesta hotellen vi samarbetar med men på vissa hotell går det bra att boka ett rum för endast en natt.
  8. ”Får jag tillbaka min bokningsavgift om jag avbokar min vistelse?” Vi återbetalar endast bokningsavgiften på 13% om du blivit akut sjuk och skickar in ett läkarintyg till oss eller om hotellet behövt stängas ner till följd av Covid-19 och du tvingas avboka din vistelse. Utöver detta återbetalar vi aldrig bokningsavgiften vid avbokningar.

Sure Collection Hotel Svea by Best Western - 25% rabatt

Endast 2 120 kr/natt.  Erbjudandet gäller på bokning av en natt på fredagar mellan den 6/3-12/6 2020.

- Denna deal inkluderar: ett dubbelrum, frukost, en 4-rätters middag för 2 personer, välkomstbubbel, morgonrock, tofflor och bastubad

Sure Collection Hotel Svea by Best Western - 25% rabatt

Endast 2 120 kr/natt.  Erbjudandet gäller på bokning av en natt på fredagar mellan den 6/3-12/6 2020.

- Denna deal inkluderar: ett dubbelrum, frukost, en 4-rätters middag för 2 personer, välkomstbubbel, morgonrock, tofflor och bastubad

Mycket Prisvärt

Alltid från 745 kr per natt inkl frukost för 2 vuxna när du bokar 2-5 nätter i dubbelrum

Stort Urval

Välj mellan 750 tre- och fyrstjärniga hotell på over 230 destinationer i Skandinavien

Prisgaranti

Vi garanterar att du inte kommer att hitta ett bättre pris för våra 3-4 stjärniga hotell

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Och ta del av de senaste nyheterna och reseerbjudandena