Vår packlista för en weekendresa i Sverige

calendar_month 31 Mar 2023

Vi delar med oss av en bra packlista över sådant du inte borde glömma att ta med i resväskan. 

Här kan du njuta av solen - guide över Malmös torg

calendar_month 31 Mar 2023

Uteserveringar, kulinariska upplevelser och folkfest. Malmö är känt för sina många populära torg där restauranger, fik och butiker samlas. Sugen på att spendera några timmar i solen betraktandes förbipasserande eller att äta en härlig bit mat?

Sverige året runt – här är de bästa orterna att besöka varje årstid

calendar_month 15 Feb 2023

Sverige är ett fantastiskt land med många kontraster, från stränderna i söder till fjällen i norr. Året runt finns det något att uppleva och upptäcka runtom i landet, oavsett om du reser med familj, vänner eller en partner. Vi tipsar om de bästa orterna att besöka årstid för årstid.

Vintersköna naturupplevelser i och runtom Stockholm

calendar_month 07 Dec 2022

Är ni på besök i Stockholm på vintern finns flera vintersköna naturupplevelser att planera in tillsammans, både i och runtom huvudstaden.

Att göra en mysig höstdag i Karlstad

calendar_month 14 Oct 2022

Karlstad är staden där solen alltid lyser – även på hösten. Upptäck Värmlands största stad med dess kulturhistoria, vackra natur och äventyrsupplevelser för både stora och små. Vi tipsar om saker att göra en mysig höstdag i Karlstad. 

Tips på roliga aktiviteter för hela familjen i Stockholm

calendar_month 16 Sep 2022

Håller ni på att planera en resa till Stockholm med hela familjen? Vi tipsar om roliga aktiviteter för både stora och små – från spännande museum och experiment till lekplatser och sagoland. 

Subscribe to the newsletter!

And take note of the latest news and travel offers