Våra bästa tips för en romantisk weekend

Det är något särskilt med att åka på en weekend med den man håller kär. Att få tid att utforska en plats på tu man hand och bara rå om varandra. Promenader hand i hand längs nya gator, en god middag på restaurang följt av en god natts sömn på hotell med välförtjänt sovmorgon och lyxig hotellfrukost. Vi har samlat våra bästa tips till er. 

assets 11 okt 2021

6 shoppingområden i Stockholm med omnejd

Hitta något riktigt fint till dig själv, eller någon du tycker om. Vi tipsar om 6 shoppingområden i och runtom Stockholm. 

assets 13 sep 2021

Att se och göra i Örebro med familjen

Det finns mycket att upptäcka i Örebro för både stora och små! Slottsäventyr, lekland, konst och närhet till natur. Vi guidar till saker att se och göra i Örebro för hela familjen.

assets 16 aug 2021

3 smultronställen du inte får missa i sommar

Passa på att semestra lite extra hållbart och ta tåget till din nästa semester, så får du uppleva mycket vackert på vägen. Här får du tre tips på härliga smultronställen att upptäcka i Sverige, för en riktigt äventyrlig sommar.

assets 26 jul 2021

7 barnvänliga badställen i Stockholm med omnejd

En dagsutflykt till Årsta havsbad, en simtur i Mälaren eller ett svalkande dopp vid Hellasgården? I och runtom Stockholm finns flera härliga badplatser att upptäcka med familjen och vännerna. Välj mellan insjö och hav; brygga, klippor eller strand. Vi listar några populära och barnvänliga badställen att besöka i huvudstaden i sommar. 

assets 07 jun 2021

assets

Prenumerera på nyhetsbrev!

Ta del av exklusiva erbjudanden och de senaste nyheterna

assets