Tips på roliga aktiviteter för hela familjen i Stockholm

Håller ni på att planera en resa till Stockholm med hela familjen? Vi tipsar om roliga aktiviteter för både stora och små – från spännande museum och experiment till lekplatser och sagoland. 

assets 16 sep 2022

Göteborgs bästa picknickställen

Sällan smakar mat så gott som när den avnjuts på en picknickfilt i skuggan under ett lummigt träd. Både inne i Göteborg och runtom staden finns mängder av härliga parker och naturområden att bege sig till med en picknickkorg under armen. Vi listar några av Göteborgs bästa picknickställen. 

assets 15 jul 2022

5 goda skäl att åka på familjesemester till Nordjylland

Besök Danmark i sommar. Låt dig inspireras av härliga Nordjylland och områden runt omkring i vårt vackra grannland. Vi har samlat 5 pärlor på ett och samma ställe för hela familjen. 

assets 28 jun 2022

3 tips för den perfekta sommarhelgen i Göteborg

Under sommaren förvandlas den svenska kustpärlan till en myllrande metropol, fullproppad av glada semesterfirare. Men Göteborg har mer än bara havet att erbjuda för dig som spenderar en helg i staden - här kommer våra bästa tips.

assets 07 jun 2022

6 utomhusaktiviteter i Stockholm för hela familjen

Stockholm bjuder på flera spännande utomhusaktiviteter för hela familjen – från kajakpaddling längst med Riddarfjärden till båtturer ut till närliggande öar i skärgården och Mälaren. Vi fina sommardagar att se fram emot – se till att göra det mesta av det svala vädret och spendera tid med dem du älskar utomhus.

assets 30 maj 2022

assets

Prenumerera på nyhetsbrev!

Ta del av exklusiva erbjudanden och de senaste nyheterna

assets