Hotell i Europa

Är du sugen på en weekend utanför Sverige? Europa är full av mysiga städer & bjuder på stor variation i resväg. Europa har ett stort utbud av sevärdheter & charmiga städer och lämpar sig perfekt oavsett om du är ute efter att resa runt eller bara vill åka på en weekendresa. Möjligheterna är oändliga - slappa, shoppa eller gå på sightseeing. Romantiska Paris, festliga Berlin, bildsköna Amsterdam eller shopping i London. Oavsett vad du är ute efter så har HotellPremien en säng som väntar på er. 

Hitta hotell och destinationer över hela Europa när du söker i sökrutan ovan!

Solsemester utomlands

När du bokar med Hotellpremien har du ett stort utbud av resmål att välja mellan. Om en härlig solsemester lockar så finns det många resmål som skulle kunna passa bra. Det finns många fina hotell tillgängliga i soliga länder som Spanien, Grekland, Portugal och Italien som är perfekta för en härlig semester. Storslagna upplevelser i Europa väntar dig - varför inte boka din nästa resa idag? Kolla alltid Hotellpremien först!

Villkor

*Medlemserbjudandet är baserat på tillgänglighet. När ni bokar ett hotell utanför Sverige, Norge & Danmark så kommer ni att debiteras den deposition av total beloppet vid bokningstillfället. Innan ankomst kommer resterande av betalningen att belastas det kort ni har använt vi betalningen. Din bokning är inte bekräftad förrän du har fått en bokningsbekräftelse via e-post till den angivna adressen vid bokningstillfället. På din e-postbekräftelse kommer du att kunna se betalningsinformationen för din beställning. Genom att slutföra köpet godkänner du hotellets avbokningsregler som du hittar på hotellsidorna. Om du ändrar eller avbokar din bokning är det hotellets avbokningsregler som gäller och du kan då kanske inte att få någon återbetalning eller kredit att använda mot en framtida vistelse. Denna policy kommer att gälla trots covid-19, men är underordnad lokala konsumentlagar. Du kan avboka ditt hotellrum under Mina bokningar.